Objavljeno: 28.06.2017 u 12:18 | Video, Zabava | Komentara:

BOSANAC NAPRAVIO HAOS NA INTERENETU: Plakaćete od smijeha kada čujete kako opisuje današnje žene!

Počevši od pocjepanih pantalona, skupe odjeće i telefona, isturenih grudi i istaknute zadnjice, Amir Hadžić je opisao današnje žene.

amir-hadzic

Njegovi snimci često zasmijavaju cijeli region, a sada se pozabavio današnjim trendovima, pa je rekao i kakve žene treba da budu, a kakve su danas.

Ovaj Bosanac je savjetovao muškarce da moraju da upoznaju ženu u dušu i otkriju kakva je, a ne da gledaju u zadnjicu i grudi, koje su većinom “uvećane” puš ap brushalterima.

“Naoštrila si.e ko prvačić olovke. Kupe im roditelji normalne pantalone, tri mjeseca štedio i one ih iscjepaju. Pa mene bi otac nogom izokretao da sam to uradio”, rekao je ovaj duhoviti Bosanac.

Većina njegovih fanova su se složili sa njim, a pogledajte šta je sve ispričao.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: