Objavljeno: 13.01.2018 u 13:35 | Video, Zabava | Komentara:

BEZ IKAKVOG RAZLOGA SU JE ZAUSTAVILI, a onda je policajac ovoj mladoj ženi rekao nešto što neće nikad zaboraviti…

Kad u retrovizoru ugledate policijsku rotaciju i onda čujete zvuk sirene, objema rukama stegnete volan. Nikad nije dobar osjećaj kad vas zaustavi policija, a naročito kad ne znate šta ste uradili pogrešno.

zena-policija

Jeste li znak propustili, vozili preko ograničenja, prošli kroz crveno?! Kroz naše misli u tim trenucima prolaze brojne stvari koje su se u zadnjih par minuta desile.

Na snimci ispod, TV voditelj se nalazi sa pravim policajcem u automobilu. Nasumice zaustavljaju automobile po gradu radi izmišljenih razloga.

Počeli su voziti u grad i zaputili se na ulicu da bi svoju prvu ‘žrtvu’ pronašli – mladog, zbunjenog muškarca koji nije znao zašto su ga zaustavili. Kad mu je prišao, počeo ga je ispitivati, a on mu je rekao da ne zna šta je uradio.

Potom mu je policajac objasnio kako ga je zaustavio jer se na Stop znaku potpuno zaustavio i da je među najsigurnijim vozačima tog dana bio. Zatim mu je policajac dao 100 dolara kao nagradu za poštivanje zakona.

Šokirane reakcije i izrazi lica svih ‘žrtava’ ove šale zaista su smiješne i stvarne.

Pogledajte video:

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: