Objavljeno: 02.10.2017 u 15:46 | Showtime, Vijesti | Komentara:

Zauvijek nas je napustila Donna Ares. Preminula u 41. godini života

U 41. godini života danas je u Bihaću umrla Donna Ares (Azra Kolaković). Njeno srce je prestalo da kuca nakon nekoliko godina borbe sa teškom bolešću.

donna

Podsjetimo, rođena je 1. januara 1977., u Bihaću. Muzikom se počela baviti kao dijete. Još kao mala djevojčica nastupila je na dječijem festivalu, a od svoje 14. godine nastupa s rok-grupom “Camino Verde” u lokalnim diskotekama kao pjevačica.

Sa šesnaest godina napisala je svoje prve tekstove i snimila prvu pjesmu. Završila je muzičku školu, a studirala je engleski jezik i književnost. Godine 1997. prvi put javno nastupa pod imenom “Donna Ares” i to na izboru za pjesmu Evrovizije na Dori.

Iste godine ostvaruje veliki uspjeh sa svojom pjesmom “Kazna”, na festivalu “Bihać ‘97”, koja je lansira visoko na sve top-liste u BiH..

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: