Objavljeno: 16.11.2014 u 17:48 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Zaljubila se u mišićavog dečka, a onda je otkrila njegovu šokantnu tajnu

Kada se dvadesetogodišnja Šarlot Uri  iz Londona zaljubila u mišićavog dečka sa jakom vilicom po imenu Kiran Moloni (23), nije mogla ni da nasluti kakvu tajnu on krije…

Voli ga iako je rođen kao žena: Šarlot i Kiran

Voli ga iako je rođen kao žena: Šarlot i Kiran

Naime, Kiran je zapravo rođen kao Kira! Kada joj je dečko to priznao, Šarlot je isprva bila šokirana ali onda je uspjela da pređe preko toga. Sada su i dalje zajedno i planiraju da započnu porodicu.

- Nikada ne bih mogla da pogodim njegovu tajnu, ali kada mi je rekao nije mi smetalo. Bila sam iznenađena, ali volim ga zbog onoga što on jeste i vidim ga kao muškarca. On je jako mišićav i ima sjajno tijelo, ali mi je takođe i prijatelj – tvrdi Šarlot.

Kiran priznaje da mu je bila jako teško da prizna istinu Šarlot, jer je ranije imao neprijatnih iskustava.

- Kada sam upoznao Šarlot, oduševila me je svojom ljepotom, ali sam se plašio kako će reagovati kada sazna da sam bio djevojčica. Prije nego što sam joj otkrio tajnu, morao sam da znam da mogu da joj vjerujem. Druge djevojke su se stidjele toga što ja jesam ali kada sam rekao Šarlot, prihvatila je to. Ona je nevjerovatna – kaže Kiran.

Iako se on još uvijek nije podvrgao operaciji promjene pola, par tvrdi da im to ne smeta. I pored toga, imaju zdrav seksualni život.

- Sada smo u toj fazi da se osjećamo dovoljno otvoreno da možemo da radimo šta god nam prija, a to je suština seksa – objašnjava ovaj momak. On već sedam godina živi kao muškarac, a od kada se podvrgao duploj mastektomiji u 20. godini, osjeća se dobro u svojoj koži.

Kiran nekad i sad

Kiran nekad i sad

Kiran je bio nezadovoljan svojim polom od svoje četvrte godine. Nisu ga zanimale ženskaste stvari i plakao je kada bi ga mama obukla u haljinicu. Kada je došao pubertet, njegova zbunjenost je eksplodirala – počele su da mu rastu grudi, i uopšte nije bio srećan.

- Bio sam ljubomoran na dječake u školi kada su im glasovi postali dublji i kada su počeli da se briju – prisjeća se on.

Sa 14 godina je izgubio nevinost sa dječakom, ali kaže da osjećaj jednostavno nije bio dobar. Tada se ošišao na kratko, i počeo da nosi široku odjeću ne bi li sakrio grudi. Tek kada je napunio 16 godina psiholog mu je rekao da je on transpolan.

Tada je, uz podršku roditelja, počeo da pije hormone. Bio je presrećan što mu je glas postao dublji i što je počeo da dobija malje po tijelu. Sa 17 godina je već imao bradu, a sa rigoroznim vježbanjem je uspjeo da dobije pravo muško tijelo. Grudi je krio samoljepljivom trakom, i sa 20 godina se podvrgao mastektomiji.

Zahvaljujući hormonima i vježbanju, dobio je tijelo kakvo je oduvijek želio

Zahvaljujući hormonima i vježbanju, dobio je tijelo kakvo je oduvijek želio

- Kada sam vidio rezultate bio sam euforičan. Konačno sam imao muški torzo, nešto o čemu sam sanjao – kaže ona.

Kada je upoznao Šarlot 2012. godine, odmah se zaljubio. Bili su zajedno mjesec dana prije nego što joj je priznao da je rođen kao žena, kao i da i dalje ima ženski polni organ.

- Pričali smo o tome satima. Znala sam da ga volim i da želim da budem sa njim. Nije mi bilo važno što je rođen kao djevojčica – objašnjava Šarlot. Nekoliko nedelja kasnije, po prvi put su spavali zajedno.

Sada žive zajedno i planiraju da osnuju porodicu. Jedan od Kiranovih drugova će im poslužiti kao donor sperme.

- Ljudi ne mogu da vjeruju da sam nekada bio djevojčica. Ne mogu ni ja! – iskren je on.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: