Objavljeno: 09.08.2017 u 7:47 | Regija, Vijesti | Komentara:

Veliki skandal u bolnici: Direktor u noćnoj patroli zatekao medicinsku sestru kako se na odjelu neurologije…

Nebojša Dimitrijević, direktor bolnice u Leskovcu, stigao je tog 5. augusta u nenajavljenu noćnu posjetu, kontrolu medicinskog osoblja. Jedna medicinska sestra nikako ga nije očekivala i ovih je dana tema medija u Srbiji.

bolnica

Na odjelu neurologije, u sobi koja se nalazi između bolesničkih soba, direktor je zatekao 40-godišnju medicinsku sestru kako se sek*a s nepoznatim muškarcem.

Poslije se otkrilo da je muškarac, koji nije uposlenik bolnice, ali niti njen suprug, prokrijumčaren u prostorije ustanove.

- Sve sam mogao očekivati osim ovakvih scena. Protiv sestre je pokrenut disciplinski postupak jer je počinila težak prekršaj. Bilo mi je jako neugodno – rekao je direktor za “Blic“.

Očevici govore da je sestra bila u maksimalnom šoku, a da je posramljeni muškarac gol bježao pokriven dekom. Udata medicinska sestra uplašila se otkaza i sad je na bolovanju. Kada će i hoće li njen suprug saznati, vrijeme će pokazati, a tad je možda i neće više toliko brinuti hoće li dobiti otkaz…

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: