Objavljeno: 10.11.2016 u 10:07 | Regija, Vijesti | Komentara:

UŽAS! Roditelji preminulog Radenka primili ZASTRAŠUJUĆE PISMO

Roditelji pokojnog Radenka Nikodinovića primili su prijeteće pismo koje ih je, kako kažu, istovremeno uplašilo i uznemirilo.

roditelji-preminuli-djecak

“Klošaru, prestani više da se slikaš i daješ izjave u štampi!”

Ovim riječima počinje prijeteće pismo koje je danas primila Zorica Nikodinović, majka pokojnog Radenka, koji je preminuo poslije prijeloma ruke od gasne gangrene, piše alo.rs

“Zar te nije sramota? Jel se tako žali izgubljeni sin, bijedo jedna? Dosta više, ko si ti slijepče jedan? Da ste ti i ta tvoja bijednica više vodili računa o djetetu to se ne bi desilo. Da li će ti biti lakše kad saznaš ko je kriv, šta hoćeš, pare te muče? Marš, đubre jedno!“, između ostalog piše u uznemirujućem pismu Radenkovim roditeljima koje je stiglo na njihovu kućnu adresu, a koje je potpisao izvjesni N.N. Dobrić.

Zorica Nikodinović, majka malog Radenka, kroz suze kaže da ju je pismo uplašilo i istovremeno uznemirilo.

- Dosad sam plakala. Ne mogu da dođem sebi cijeli dan! Ne znam ko bi mogao da nam pošalje ovako nešto. Vjerovatno neko sa strane dr Bojanića, ali ko ne znam. Strašno – priča ona.

Prema njenim riječima, u ovakvoj tragediji tako nešto napisati je van svake pameti.

- U potpisu je N.N. Dobrić. Ne poznajemo nikoga ko se tako preziva. Do Kozjaka je selo Dobrić. Stvarno ne znam. Medicinska sestra koja je bila tamo dok su Radenku pružali pomoć je iz Dobrića. Ali, ne mogu da griješim dušu i kažem da je ona. Nemam dokaze za to. Ko može tako nešto da nam napiše? Uplašena sam. Imam kod kuće još jedno dijete. Može neko da nam dođe i prijeti. Svašta mi pada na pamet. I moj suprug ne može da dođe sebi – priča u dahu Zorica.

Ona još ne zna šta će s tim pismom.

Podsjetimo, Radenko Nikodinović polomio je ruku 2. oktobra, kada je pao s tobogana. Majka i otac su ga odveli u bolnicu gdje mu je pomoć ukazao ortoped dr Dobrivoje Bojanić. Djetetu danima nije bilo dobro i konačno su ga prevezli na Institut za majku i dijete u Beogradu gdje je preminuo 8. oktobra. Naknadno je utvrđeno da je dijete umrlo od gasne gangrene. Ministarstvo zdravlja podnijelo je krivičnu prijavu protiv dr Bojanića zbog nesavjesnog liječenja.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: