Objavljeno: 25.07.2017 u 11:29 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Umrla od bakterije, dečko ju je tijekom se*sa vezao užetom…

Katie Widdowson (23) iz Birminghama došla je u bolnicu no liječnik joj je postavio krivu dijagnozu. Umrla je sljedeći dan. Obitelj sada razmišlja o tužbi protiv bolnice.

katie-widdowson

Katie Widdowson (23) iz Birminghama, majka jednog djeteta, stigla je u bolnicu s ozljedom na ručnom zglobu. Liječnici su krivo protumačili ozljedu i zaključili su da je Katie zglob uganula. Sljedeći dan u bolnicu ju je odvezlo vozilo hitne pomoći. Imala je srčani udar i umrla je.

Pretpostavlja se da je Katie smrtonosnu ozljedu na zglobu zadobila tijekom se*s igrice sa svojim dečkom Deanom Smithom. On ju je zavezao za krevet. Liječnici su joj dali lijekove protiv bolova i poslali ju kući. No sljedeći dan Katie nije mogla pomaknuti svoju ruku koja je bila crna i puna žuljeva. U bolnici je umrla 2. siječnja ove godine.

Pokrenuta je istraga koja je pokazala da je djevojka umrla od bakterije koja jede meso. Obitelj krivi bolnicu, tvrdi da je njihovu kćer pogledao mladi liječnik koji je u Britaniju došao samo četiri mjeseca ranije i misle da su ju trebali zadržati u bolnici i operirati.

Dean (25) kaže da je shrvan. Tijekom istrage je priznao da je Katie vezao užetom tijekom se*sa nekoliko dana prije njezine smrti.

- To nije bilo ništa što nismo radili prije – rekao je.

Istraga je pokazala da se Katie mogla ozlijediti kada je pala niz stepenice, mogla se ozlijediti na živicu ili tijekom se*s igrice. Obitelj razmišlja o tužbi protiv bolnice, piše Daily Mail. Bolnica je tek najavila izjavu za medije kada razgovaraju sa svim uključenim stranama.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: