Objavljeno: 17.01.2018 u 11:38 | Vijesti | Komentara:

U šezdesetoj godini rodila je bebu: Sada traži ko će se binuti o maloj Alini!

Oduvijek je željela da ima dijete, ali to i poslije mnogo godina braka nije uspjela ostvariti. Tako je Atifa Lj. po prvi put postala majka u šezdesetoj godini i rodila je zdravu djevojčicu, kojoj je dala ime Alina. Kako navodi ova majka, ne želi uopšt e da razmišlja o nekim drugim problemima, nego želi samo da se postara o svojoj bebi i da pronađe najbolje rješenje za nju.

rrodila-u-60

Atifa je postala najstarija majka u cijeloj Srbiji i regionu, a svoju sreću ne može opisati, jer je uspjela poslije toliko godina patnje da ostavari svoj san.

Imala je četiri umjetne oplodnje, pa je najzad i saznala za trudnoću.

Ona sa svojim suprugom Šerifom (69) i malom Alinom , živi u staroj kući, teško joj se brinuti o djetetu jer nije ni ona baš najbolje sa zdravljem, ali kako navodi beba ipak dobro napreduje i razvija se.

Nisu dobili pravo na dječiji doplatak, jedina primanja su im donacije koje dobiju sa vremena na vrijeme.

beba-majka-otac

Šerif je poslije poroda svoje supruge napusti kuću, ali se poslije nekog vremena vratio i nastavili su zajedno da žive. Priznaju kako im je sada brak bolji nego ikada prije i da su mnogo više povezani.

Mnogi su ih ogovarali i svašta za njih govorili , jer su postali roditelji sa ovoliko godina, ali oni priznaju kako to njih uopšte nije briga i da ih ne zanimaju osude zlih ljudi, koji ne žele da gledaju svoj život, nego vode prigu o njihovom.

Atifa savjetuje i ostalim ženama koje ne mogu imati dijete, da nikada ne trebaju odustati, jer bilo kakav problem da imate on će nestati , kada u svoje naručje uzmete i dijete.

Izvor: malisavjeti.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: