Objavljeno: 04.08.2017 u 13:26 | Svijet, Vijesti | Komentara:

U muževom mobitelu pronašla video kako ju siluje dok spava

Žena kaže da joj je život u rasulu. U braku su bili deset godina i imaju četvero djece koja zbog svega užasno pate, a ona pije tablete za smirenje.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Britanac u 30-im godinama iz Newcastlea završio je na devet godina u zatvoru jer je silovao svoju suprugu dok je spavala i sve snimao mobitelom. Žena za zlostavljanje nije ni znala dok nije pronašala snimke u njegovom mobitelu.

Muškarac bi joj radio svakakve gadosti i obrisao je prije nego se probudi, a sve je snimao mobitelom.

- Upravo sam pogledala snimke na kojima me siluješ na telefonu – nazvala je žrtva supruga i rekla mu nakon što je otkrila gnjusan zločin. Muškarac se nije ni vratio kući već je sam otišao na policiju i prijavio silovanje.

Žena kaže da joj je život u rasulu. U braku su bili deset godina i imaju četvero djece koja zbog svega užasno pate, a ona pije tablete za smirenje.

- Ne mogu se prestati brinuti o budućnosti. Nisam nikad mislila da je sposoban za tako nešto – kazala je, prenosi Daily Mail.

Osim što mora odslužiti kaznu, silovatelj će do kraja života biti na popisu seksualnih prijestupnika, ali sud smatra da je pokazao iskreno žaljenje i namjeru da se promijeni.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: