Objavljeno: 26.03.2017 u 12:54 | Svijet, Vijesti | Komentara:

TUŽNA SUDBINA MAJKE I KĆERI: Poginule su u dvije različite prometne nesreće u razmaku od samo pola sata. I to u istoj ulici…

Žena iz Alabame i njezina osmogodišnja kći poginule su u različitim prometnim nesrećama u razmaku od 30 minuta u utorak poslijepodne.

Julie Yates Patterson i Elizabeth 'Libby' Patterson

Mrtvozornik Tom Wilson kazao je kako su žrtve identificirane kao 39-godišnja Julie Yates Patterson i njezina maloljetna kći, Elizabeth ‘Libby’ Patterson. Dvije prometne nesreće dogodile su se na udaljenosti od svega desetak kilometara.

- Automobil u kojem je bila maja frontalno se sudario s drugim vozilom. Samo pola sata kasnije njezina kći prelazila je cestu kada ju je pokosio automobil – kazao je Wilson za Huffington Post.

Wilson je kazao kako su se obje nesreće dogodile na istoj cesti, u blizini njihovog obiteljskog doma u gradiću Valley Head.

Malena Libby nedavno je proslavila rođendan, a stradala je u utorak nekoliko minuta nakon što je izašla iz školskog autobusa.

U sudaru u kojem je poginula Julia Yates Patterson ozlijeđeno je još dvoje ljudi koji su hitno prebačeni u bolnicu. Vozač automobila koji je udario Libby nije ozlijeđen.

Obje nesreće još uvijek su pod istragom, a Wilson je za Huffington Post kazao kako je Valley Head zaista malen grad i kako su svi šokirani i u nevjerici zbog ove tragedije.

- Kakva je ovo slučajnost. Nikad prije nisam vidio išta slično – kazao je.

Nakon smrti majke i kćeri na stranici Gofundme.com kreiran je račun pomoću kojeg bi trebali biti plaćeni troškovi pogreba.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: