Objavljeno: 04.06.2013 u 19:34 | BiH, Featured, Vijesti | Komentara:

Tužna priča sa sretnim završetkom, teta Hana dobija novu kuću!

teta-hana-1

 

Iako prehlađena, Almasa Spahić, poznatija kao “teta Hana” je svojim pjevanjem nasmijala cijelu BiH.

Možda ste se smijali ovom videu, a priča je zapravo jako tužna…

Nakon što je tužna priča objavljena u medijima, za Almasu Spahić – Hanu došli su bolji dani. Čovjek velikog srca koji nije želio da se njegovo ime spominje u medijima, odlučio je “Hani” donirati sav materijal za gradnju kuće, javio je portal Tuzlanski.ba.

teta-hana-2

 

Ovom prilikom se zahvaljujemo svima koji su pomogli ovaj projekat, ali i dalje apelujemo da ovo nije kraj akcije pomoći za Hanu. Nakon izgradnje novog doma potrebno je obezbjediti osnovne stvari koje su potrebne za život (namještaj, kućanski aparati…).

POMOZIMO: Spahić Almasa, Ridžali 48, 72220 Zavidovići. Svi koji žele kontaktirati gospođu Almasu mogu to učiniti putem mobitela u susjednoj kući 062 317-800.

teta-hana-3

teta-hana-4

Foto: Tuzlanski.ba

 

Izvor: bh-index.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: