Objavljeno: 20.02.2017 u 18:48 | Vijesti | Komentara:

Tragedija: Poginuo nakon što je odvezao majku na posao!

Tragedija se dogodila u nedjelju nešto prije sedam sati u Krnjaševačkoj ulici u Ugrinovcima, općina Zemun, gdje je u saobraćajnoj nesreći poginuo Jovan Mrkonjić. Vraćajući se s posla, tačnije iz pekare čiji je bio vlasnik zajedno sa svojim ocem, izgubio je kontrolu nad fiatom, sletio s ceste i udario u betonski stub.

poginuo-majku

- Oko pola dva poslije ponoći došao je kod mene – prisjeća se otac Simo.

- Rekao mi je da se naspavao i da je došao da mi pomogne. Poslije je otišao u nabavku, odvezao majku na posao i onda pošao kući da se odmori. Sat vremena poslije, dolazi jedan njegov drugar, kaže mi: `Jovan imao udes`. Pitam ga da li se šta Jovanu dogodilo, a on jedva priča. Kad sam vidio dijete da mi leži pored auta, sve mi je bilo jasno. E moj, Jovane! A taman smo nešto počeli, skućili se – kazao je neutješni otac.

Jovan Mrkonjić bit će sahranjen u utorak na ugrinovačkom groblju.

Izvor: nezavisne.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: