Objavljeno: 22.05.2017 u 19:17 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

TEŠKA NESREĆA U SRBIJI: Sa momačke večeri u smrt!

APATIN – Božidar Krnjajić (21) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se juče rano ujutru dogodila kod benzinske pumpe u Prigrevici. Kako saznajemo, u teškoj saobraćajnoj nesreći povrijeđen je Milan Radojčić (23). Prema nezvaničnim informacijama, mladići su se vraćali sa momačke večeri svog prijatelja.

nesreca-srbija

Izgubio kontrolu

- Odmah po ulasku u selo, Radojičić, koji je bio za upravljačem „hjundaija“, izgubio je kontrolu nad automobilom i zakucao se u betonski prilaz ispred jedne kuće i sletio u kanal – objašnjava naš izvor, upućen u dešavanja.

Sjekli olupinu

Očevici su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je veoma brzo stigla na mjesto teške nesreće.

- Scena je bila jeziva! Automobil je od siline udarca bio potpuno smrskan. Kako bi izvukli nesrećne mladiće, ljekari i policija su pozvali vatrogasnu ekipu iz Apatina da isiječe uništeni automobil – prepričava naš izvor.

Međutim, uprkos brzoj reakciji nadležnih, Božidaru Krnjajiću nije bilo pomoći.

- Od težine zadobijenih povreda on je preminuo na mjestu nesreće. Radojičić je hitno prevezen u somborsku bolnicu. Tamo je ustanovljeno da ima povrede opasne po život, pa je iz tog razloga, navodno, prebačen u novosadski Klinički centar – kaže naš sagovornik.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: