Objavljeno: 24.10.2017 u 12:45 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Svi su je vidjeli kao povučenu studentkinju sa sela: U kupatilu studentskog doma zadržala se satima, a onda su joj u RANCU pronašli MONSTRUOZNU STVAR

Lindzi Džonson (20), studentkinji iz Ilinoisa ovih dana biće izrečena presuda na koju se čeka mjesecima. Sve je počelo prije nekoliko mjeseci, kada su u studentskom domu prijavili da je Lindzi u kupatilu satima.

lindzi-dzonson (1)

Policija je došla na lice mjesta i razgovarali su sa djevojkom koja im je objasnila da ima stomačni virus i da je sve u redu. A onda, par sati kasnije, poslije nje je u kupatilo ušao drugi student i zatekao jeziv prizor zbog koga se policija vratila na lice mjesta. Lokva krvi koju je zatekao ukazivala je na to da se Lindzi u tom kupatilu porodila, a potom dijete ubila.

Policija je tijelo nesrećne bebe našla sakriveno u njenom rancu, a Lindzi je u razgovoru sa policajcima priznala da je dijete bilo živo po rođenju. I dalje se ne zna da li je dijete u ugušila namjerno ili slučajno, želeći da ga utiša, kažu iz policije.

lindzi-dzonson (2)

Lindzi trenutno čeka na presudu zbog čedomorstva, a prijeti joj zatvorska kazna od 75 godina.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: