Objavljeno: 03.08.2013 u 8:57 | Svijet, Vijesti | Komentara:

SUPER ŽENA: Držala muža za gaće 20 minuta i spasila ga sigurne smrti (VIDEO)

Kineskinja je svog supruga, koji je pokušao da skoči sa prozora njihove spavaće sobe na šestom spratu, držala za donji veš 20 minuta, sve do dolaska spasilačkih ekipa.

super-zena-gace

Foto: youth.cn/Zhang Cheng

Žena superheroj! Kineskinja Ling Su, iz grada Changchun na sjeveru zemlje, spasila je život svom suprugu Vang Liju, koji je pokušao da se ubije skokom sa šestog sprata zgrade u kojoj su živjeli. Vang je u gaćama skočio sa prozora spavaće sobe, a Ling ga je munjevitom reakcijom uhvatila za bokserice i spasla ga sigurne smrti.

Ling je uspjela da zadrži supruga u tom položaju duže od 20 minuta, koliko je trebalo policiji i vatrogascima da postave ljestve i spase čovjeka, piše Daily Mail.

- Čuli smo galamu i vrisku, a potom smo ugledali čovjeka kako visi sa prozora. Stvarno je snažna kada je uspjela da ga zadrži do dolaska spasilaca. Pokušali smo da uđemo u stan, ali vrata su bila zaključana, a nismo mogli da ih razvalimo – izjavile su komšije koje su sa svojih terasa posmatrale pokušaj samoubistva, prenosi Telgeraf.rs

Kako prenose kineski mediji, čovjek koji je pokušao da izvrši samoubistvo bio je u depresiji jer je ostao bez posla. Na kraju, za svoj život, pored hrabre supruge, Vang može da zahvali i kvalitetnom i čvrstom materijalu od kojeg su izrađene bokserice.

Pogledajte video:

Izvor: Telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: