Objavljeno: 30.11.2017 u 14:19 | Regija, Vijesti | Komentara:

Starica (64) je izdavala stan djevojci koja nije plaćala račune. Poslije otkaza, podstanarka joj se BRUTALNO OSVETILA

Podgoričanku Koviljku R. (64) sinoć su, u njenoj kući, napali i pretukli M.B. i njen momak M. Đ. Ona je uhapšen poslije napada na bivšu stanodavku, a mladić je još u bjekstvu.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Par je sinoć naoružani pištoljem i drvenom letvom upali u kuću Koviljke R.

- Bivša podstanarka držala je ženi letvu ispod vrata i davila je i udarala, a momak je stajao ispred nje. Žena je dozivala u pomoć kako bi je neko čuo od komšija i pozvao policiju – nezvanično se saznaje.

Srećom njeno zapomaganje čuo je jedan od komšija, koji je alarmirao policiju. Njih dvoje su najprije pobjegli, a onda se vratili i oteli joj tri telefona, ispričala je nesrećna žena poslije napada.

Kako se nezvanično saznaje, pošto joj je stanarka uništila imovinu i nije plaćala račune stanodavka joj je prethodno dala otkaz.

Izvor: vijesti.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: