Objavljeno: 28.03.2017 u 13:09 | Crna Hronika, Svijet, Vijesti | Komentara:

SRCE DA PREPUKNE Umro dječak koji je želio da ga sahrane uz majku (FOTO)

Filip je znao da će da umre, a njegova posljednja želja bila je da ga sahrane uz majku kako bi ga čuvala.

djecak-filip

Umro je u londonskoj bolnici u kojoj je provodio posljednje dane.

Filip Kvansi (7) čija je posljednja želja bila da bude sahranjen uz majku preminuo je u petak.

On se od malena borio s raznim bolestima, a prošle godine dijagnostifikovana mu je i leukemija kojoj nije uspjeo da se odupre.

Iako je od početka bio osuđen na bitku s bolestima, njegov život odnijeo je rak, koji se na kraju proširio po čitavom stomaku.

Njegova majka, Agnieska umrla je 2011., takođe od raka, a sahranjena je u Poljskoj. Zbog toga je Filipov otac Piotr (40) pokrenuo kampanju da sakupi novac i svom mališanu ispuni posljednju želju. U kratkom roku uspjeo je da prikupi potrebna sredstva.

- Otišao je moj dječak, praznina će sada zauvijek biti uz mene i u mom srcu, ali on nikad neće biti zaboravljen i uvijek će biti voljen. Puno hvala svima na podršci koja će mi omogućiti da ispunim Filipovu posljednju želju da ga sahranim pored majke – rekao je mališanov otac, prenosi Dejli Mejl.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: