Objavljeno: 21.05.2014 u 20:42 | Regija | Komentara:

OVO JE LOPOV IZ OBRENOVCA: Krao noću, koristio umor spasilaca i policije!

Upadao u radnje i odnosio robu. Lisice na ruke stavljena su mu danas u Obrenovcu. Prilikom pretresa njegove kuće pronađena je vazdušna puška i roba koju je krao.

lopov-iz-obrenovca-foto-kurir

Zoran V., iz Obrenovca uhapšen je danas u Obrenovcu po dojavi građana koji su primijetili da krade prehrambenu robu po prodavnicama u Obrenovcu. Kako saznajemo Zoran V. je koristio umor spasilaca i policajaca pa je tokom noći upadao u radnje i odnosio robu. Lisice na ruke stavljena su mu danas u Obrenovcu. Prilikom pretresa njegove kuće pronađena je vazdušna puška i roba koju je krao:

- Pronašli smo prehrambene namirnice, pivo, kiselu vodu, mesne nareske, šampone, sapune, feta sir, paštete… kao i kamere koje je skidao iz nekih radnji. On je nakon hapšenja priveden u stanicu.

- Naročito smo se zgrozili kada smo se u njegovom stanu pronašli blatnjave pivske flaše koje je krao iz poplavljenih prodavnica – rekao je za Kurir jedan od policajca koji su bili na uviđaju.

Izvor: kurir-info.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: