Objavljeno: 30.09.2015 u 14:43 | Showtime, Vijesti | Komentara:

PROKLETA FARMA: Mještanka ispričala strahovitu tajnu imanja na kojem se snima rijaliti!

Baba Živana-Žika Pantović ima 84 godine i jedna je od najstarijih žiteljki sela Lisović u opštini Sopot. Ona je iznenađena što se rijaliti snima na tom prostoru, s obzirom da, kako kaže, svi znaju da su “tu nečiste sile umiješale prste”.

farma-imanje

Jedna od najstarih žiteljki Lisovića tvrdi kako je imanje na kojem se snima rijaliti Farma ukleto i da na njemu, što znaju skoro svi mještani, ništa ne uspijeva.

- Nije slučajno što se oni tamo svađaju. Na imanju i okolnim njivama nikad ništa nije uspijevalo. Šta god bi se posadilo, osušilo bi se. I sa vodom je isto. Svaki bunar presuši. Pričalo se da su neki ljudi prokleli bivšeg vlasnika koji je bio nezgodan čovjek, mnogima se zamjerio. Gledam one ljude na Farmi i samo čekam da se dogodi neko zlo. Svi se razbolijevaju. I da vam pravo kažem, ne čudi me. Biće tu još muke – kaže baba Žika.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: