Objavljeno: 11.06.2017 u 10:03 | Vijesti | Komentara:

Prišao je šalteru i drsko zahtevao da ga prime preko reda: Radnica mu odgovorila, a to danas prepričava ceo Beograd

Društvenim mrežama kruži anegdota koja se dogodila na beogradskom aerodromu, a koja je postala svojevrsna urbana legenda prestonice. Čak iako se nije zaista desila (a ne čudi i da jeste), svakako ćete se dobro zabaviti čitajući ovu priču.

aerodrom-beograd

Naime, zbog bure na tivatskom aerodromu redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, a na šalteru se stvorila velika gužva. Turistički vodič jedne poveće grupe ponovo je čekirao karte za svoje nestrpljive putnike.

Kako je ispričao jedan očevidac, u tom trenutku se do šaltera probio stariji gospodin. Bacio je svoju kartu na pult i povikao:

– Ja moram da budem na ovom letu i to u prvoj klasi!

Službenica na šalteru je smireno odgovorila:

– Žao mi je, gospodine, prvo moram da napravim rezervacije za grupu koja čeka. Ako budete strpljivi, sigurna sam da ćemo i Vama moći da izađemo u u susret.

Ovo nije umirilo starijeg čoveka, već je počeo da viče na službenicu:

– Znate li vi uopšte ko sam ja?!

Bez oklevanja, službenica na šalteru je uzela mikrofon i rekla preko razlgasa: “Molim cenjene posetioce beogradskog aerodroma za trenutak pažnje. Na terminalu za domaće letove imamo putnika koji ne zna ko je. Ukoliko bilo ko može pomoći u otkrivanju njegovog identiteta, molimo hitno da se javi na šalter broj dva”

Putnici koji su čekali u redu su počeli gotovo histerično da se smeju, a poniženi “važan gospodin” je dobacio nepokolebljivoj šalterskoj službenici:

- Je*o te ja!

Na ovo je ona opet ljubazno odgovorila:

- Žao mi je, gospodine, i za to ćete morati da sačekate u redu.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: