Objavljeno: 25.05.2017 u 16:08 | Featured, Vijesti | Komentara:

PREVARA NA WHATSAPPU: Ako dobijete ovakvu poruku, ne nasjedajte! Konzum ne dijeli besplatne kupone

Na aplikaciji za slanje i primanje poruka Whatsapp danas je počela kružiti nova prevara. Naime, korisnicima pristižu poruke u kojima stoji da Konzum dijeli besplatne kupone. Uz to se šalje i poveznica na web stranicu.

konzum2

Kada se stranica otvori, na njoj se nudi navodnih besplatnih 600 kuna za kupnju u Konzumu.

‘Odabrani ste za sudjelovanje u našoj kratkoj anketi i da dobijete besplatni kupon. Imamo još samo 521 darovni kupon, pa zato požurite jer ova ponuda prestaje vrijediti za 04 minute i 55 sekundi’, stoji na stranici na kojoj je ponuđena anketa s tri pitanja.

konzum-fake

Nakon odgovora na pitanja, stranica traži da se ponuda podijeli s još najmanje 15 prijatelja na Whatsappu.

‘Nakon što je podijelite s 10 prijatelja, kliknite na „PREUZMI KUPON“ i na sljedećoj stranici potvrdite svoje podatke.

Napomena: Ako vas to upita vaš web preglednik, molimo vas da svakako odaberete „Uvijek dopusti skočne prozore s ove stranice“ te da ako niste u mogućnosti podijeliti sadržaj pokušate to učiniti iz nekog drugog web preglednika’, piše u uputama.

Domena za web stranicu koja se pojavljuje u poruci registrirana je na Panami i lažna je.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: