Objavljeno: 25.08.2017 u 12:30 | Regija, Vijesti | Komentara:

Pretukao bivšu suprugu na ginekologiji poslije porođaja, slomio joj jagodičnu kost, pa pozvao policiju

D. I. iz okoline Prokuplja, koji je na ginekologiji prokupačke Opšte bolnice ‘Dr Aleksa Savić’ pretukao bivšu suprugu J. I. koja se nedavno porodila, odlučio je da se preda policiji.

Foto: A. Nalbantjan, Facebook/Jasmina Dabetić

Foto: A. Nalbantjan, Facebook/Jasmina Dabetić

Kako Telegraf.rs saznaje, D. I. se javio telefonom policiji i rekao da će da doći sam da se preda, ali i naglasio da će to učiniti u prisustvu advokata.

On je, kako smo već pisali, napao bivšu ženu na ginekologiji bolnice u Prokuplju, gdje je došla pregled. Odnekud se pojavio i napao je na hodniku. U tom trenutku sa njom je bila desetodnevna beba i najstarije dijete koje ima sa napadačem.

Na sreću beba je bila u nosiljci kraj majke.

Ženu su pokušali da odbrane radnici bolničkog obezbjeđenja, kao i tehničari koji su se tu zadesili, a muškarac se u jednom trenutku okrenuo i pobjegao.

jasmina-dabetic

Žena je prvo zadržana u prokupačkoj bolnici radi dijagnostike, ali je nakon pregleda prebačena u Niš. Ustanovljeno je da ima teške tjelesne povrede, tačnije prelom jagodične kosti.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: