Objavljeno: 15.05.2017 u 20:24 | Vijesti | Komentara:

Potop kod Vinkovaca: ‘U mojih 50 godina ovo još nisam vidio’

U ponedjeljak poslijepodne diljem Hrvatske pale su jake i obilne kiše, a ponegdje i s tučom. Količina kiše koja je pala u kratkom vremenu bila je prevelika za sustave odvodnje, te su brojne ulice poplavile

nevrijeme

Obilna kiša i led u Starim Jankovcima kod Vinkovaca u ponedjeljak poslijepodne potopili su ulice. Odvodni kanali nisu mogli progutati toliku količinu vode pa su ljudima poplavljena dvorišta, a auti su jedva prolazili cestom.

nevrijeme2

- Ja imam 50 godina, ali ovakvu kišu nikad nisam vidio. Ljudima voda nosi kapije i kante za smeće. Ja sam iz sela tu pa znam kuda ide cesta, ali netko tko ne zna lako može sletjet s ceste – priča nam čitatelj.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: