Objavljeno: 15.01.2014 u 9:53 | BiH, Vijesti | Komentara:

Pokrenut novi Market.ba: Inovativna oglasna društvena mreža.

logoNajstariji bosanskohercegovački internet oglasnik Market.ba doživio je veliki update s novim dizajnom i desetinama naprednih opcija. Market.ba je, prije svega, postao društvena mreža.

Market.ba je postao najnapredniji i najinovativniji internet oglasnik u Bosni i Hercegovini, ali i regiji. Mogućnost stvaranja oglasne društvene mreže bh. oglasnik čini jedinstvenim u svijetu.

Market.ba kao zasebna stranica s oglasima nastao je 2006. godine, a prvi oglasi objavljivani su još od 2004. godine u sklopu informativnog portala “Sarajevo-x.com” čiji je tada Market.ba bio sastavni dio.

“Pri kreiranju novog Marketa oslanjali smo se na dvije okosnice – sigurnost i inovativnost, a istraživali smo isključivo potrebe korisnika. Prateći i najnovije trendove društvenih mreža došli smo do idealnog rješenja za internet oglasnik budućnosti - Market.ba napraviti kao oglasnu društvenu mrežu, čime dobijamo inovativnost i aktuelnost s posebnim akcentom na sigurnosti i povezivanju između prodavača i kupaca”, saopćeno je iz Marketa.

Market.ba danas ima 120 hiljada registriranih korisnika i jedan je od najposjećenijih oglasnika u Bosni i Hercegovini. Izgled novog Marketa zasigurno će ovom oglasniku vratiti stari sjaj.

“Novi Market razvijan je tačno godinu dana. Sve je napravljeno po najnovijim svjetskim standardima. Naš cilj je bio da korisnici dobiju nešto novo i drugačije, a mislili smo uvijek i na to da korisnicima štedimo vrijeme. Jednostavnim opcijama praćenja pretraga, korisnika, trgovina ili oglasa i inovativnim sistemom notifikacija i komunikacije korisnicima znatno olakšavamo i skraćujemo vrijeme potrebno da prodaju ili kupe nešto što ih zanima”, dodaje se u saopćenju.

Neke od važnijih prednosti novog Marketa su kreiranje news feeda, pomoću kojeg korisnici mogu pratiti samo one pretrage, korisnike, trgovine ili oglase koji ih zanimaju. Tu su i inteligentna pretraga, live konverzacije, napredni sistem notifikacija i još bezbroj naprednih opcija. Na Marketu trenutno su oglasi segmentirani u više od 800 kategorija, među kojima su najpopularniji AutomobiliNekretnine i Mobiteli.

Posjetite www.market.ba i saznajte šta je sve to novo na Marketu.

(Sponzorisano)

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: