Objavljeno: 22.03.2017 u 19:45 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

POGLEDAJTE OVU ŽENU: Prava ljepotica, zar ne? Ipak, ovaj osmjeh iza sebe krije nešto JEZIVO (FOTO)

Nastavnica iz Hjustona u Teksasu, Sara Fouks (27) uhapšena je zbog neprimjerenog ponašanja sa jednim od svojih učenika, prenijeli su svjetski mediji, i optužena za neprikladne odnose samo par sati nakon proslave svog rođendana sa suprugom.

Ono što je jezivo u cijeloj priči je širok osmjeh koji je “nabacila” na policijskoj fotografiji. Izgleda kao da joj prija pažnja, kao i da ne shvata da je iskorišćavanje maloljetnika ozbiljno krivično djelo. Fouksova je radila u jednoj srednjoj školi u Teksasu od septembra prošle godine, a udata je posljednje četiri. Ona je navodno imala fizički kontakt sa jednim učenikom (17) i takođe je sa njim razmjenjivala SMS poruke.

Policija je dobila dojavu iz škole i počela istragu, da bi zatim bilo utvrđeno da je neprimjereni kontakt bio seksualne prirode. Nastavnica je suspendovana, a nadzornik iste škole rekla je:

- Bezbjednost učenika u školi Lokhart je na prvom mjestu. Roditelji nam povjeravaju svoju djecu svakodnevno i to nije nešto što shvatamo olako.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: