Objavljeno: 08.06.2017 u 15:22 | Vijesti | Komentara:

Pogledajte najnoviju snimku napada na Mamića, kako je dobio udarac s leđa iz sve snage

Zdravko Mamić je u trenutku napada stajao na rivi uz nekoliko prijatelja s kojima je na Brač došao proslaviti šezdeseti rođendan brata Stojana.

Savjetnik Dinama Zdravko Mamić (57) napadnut je u srijedu u Bolu na Braču. Na njega je iznenada nasrnuo mladić (22) čiji identitet policija još uvijek nije objavila, a zasad nije poznato ni što je bio motiv.

Kako bilo, snimke s nadzornih kamera su javnosti otkrile da se napadač u večernjim satima prikrao Mamiću s leđa te ga udario iz sve snage šakom u glavu nakon čega je Dinamov savjetnik završio u moru.

Mamić je u trenutku napada stajao na rivi uz nekoliko prijatelja s kojima je na Brač došao proslaviti šezdeseti rođendan brata Stojana.

GNK Dinamo je u međuvremenu izdao priopćenje u kojem je osudio incident.

Dodajmo tome da je splitski Prekršajni sud u četvrtak 22-godišnjem Bračaninu zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja na javnom mjestu izrekao mjeru opreza zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s Mamićem.

Pušten je na slobodu, a policija je sudu predložila istražni zatvor. Odluku o tome Prekršajni bi sud trebao donijeti u roku od 30 dana.