Objavljeno: 30.01.2017 u 11:15 | Regija, Vijesti | Komentara:

PIJANI POGREBNIK IZGUBIO LEŠ U BEOGRADU PA UMALO DOBIO BATINE: Na sahranu donijeo prazan sanduk!

BEOGRAD – Bizaran slučaj desio se juče na groblju u Ostružnici, na sahrani Nenada Lazarevića Miška (59) – Slobodan Š. iz pogrebnog preduzeća na sahranu je dovezao prazan sanduk! Slobodan je ožalošćenima dao nebulozno objašnjenje i pobjegao sa groblja, ali ga je interventna patrola ubrzo uhapsila kod Beogradskog sajma.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo, ucviljeni rođaci i prijatelji koji su došli na ukop Lazarevića bili su zaprepašćeni saznanjem da pokojnik koga treba da spuste u raku nije u svom kovčegu i odmah su se dali u potragu za njim. Klupko je počelo da se odmotava i saznali su nevjerovatnu istinu.

- Nenad je preminuo u ponedeljak. Živio je sam u kući u Ostružnici i mrtvog ga je našao Slobodan Š., njegov prijatelj. On je obavjestio Nenadovu sestru Bebu da joj je brat izdahnuo i, kako žena živi u Bosni, obećao joj je da će on organizovati čitavu sahranu, pošto se i bavi pružanjem pogrebnih usluga – kaže za Kurir Verica Živanović, komšinica preminulog.

Kasnio i psovao

Lazarevićeva sestra je pristala da joj Slobodan Š. pomogne oko sahrane, ali nije ni slutila kakvu će zbrku on napraviti.

- Sahrana je bila zakazana za juče u 13 sati na groblju u Ostružnici. Mi smo se okupili ispred kapele već oko 12 sati. Sve je bilo spremno za pogreb – cvijeće, vijenci, svijeće, sveštenik. Međutim, Slobodan je kasnio čitava dva sata. Svi smo bili nervozni i bijesni na njega. Ljudi su ga zvali da ga pitaju zašto kasni i kada će doći, a on je čak i opsovao – kaže Verica i dodaje da su neki mještani rekli da su tog dana vidjeli Slobodana u kafiću kako pije viski.

Prema riječima komšije, pravi šok uslijedio je kada je Slobodan došao na groblje u 14 sati.

- Slobodan nije dozvolio da se sanduk izvadi iz kombija. Počeli smo da vičemo na njega i da tražimo objašnjenje zbog čega nam ne dozvoljava da sahranimo Nenada. On nam je tada ispričao nebuloznu priču. Rekao je da je dovezao prazan kovčeg, a da je Nenadovo tijelo u kombiju kod njegovog kolege, koji je na putu do groblja doživio udes. Rekao je da odmah mora da krene do kolege. Vidjelo se da je pijan i osjećao se na alkohol – priča zaprepašćeni komšija i dodaje da je Slobodan brže-bolje sjeo u kombi i pobjegao sa groblja.

On kaže da im je Slobodanovo ponašanje bilo krajnje čudno, pa su pozvali policiju.

Jurila ga policija

- Patrola interventne jedinice zaustavila je kod Sajma kombi za pogrebne usluge za čijim volanom je bio Slobodan Š. Alkotestiranjem je utvrđeno da je pijan, a kada su policajci otvorili mrtvački sanduk koji je vozio, vidjeli su da je prazan – kaže naš izvor iz istrage.

Međutim, hapšenje Slobodana Š. nije bio kraj drame za Lazarevićevu sestru i prijatelje.

- Pokojnikova sestra i dalje nije znala gdje je tijelo njenog brata. Žena je bila u agoniji. Uslijedila je potraga za posmrtnim ostacima, da bismo na kraju dobili potvrdu da se tijelo Nenada Lazarevića nalazi u kapeli u Deligradskoj ulici – kaže komšija i dodaje da ne zna koja je bila Slobodanova namjera:

- On nije ni podigao tijelo iz kapele, a zbog čega, ne znam. Da nismo insistirali da otvori sanduk na groblju, on bi najvjerovatnije dopustio da sahranimo prazan sanduk.

Pogrebno preduzeće

NEMAMO NIŠTA SA SLOBODANOM

Pozvali smo juče pogrebno preduzeće sa Uba koje je registrovano na Slobodana Š., ali nam je žena koja se javila na telefon rekla da to preduzeće nema ništa sa Slobodanom.- Slobodan je ranije bio vlasnik preduzeća, ali je otišao u penziju. Preduzeće sada ima novog vlasnika i mi nemamo ništa s njim. To je sve što mogu da kažem – rekla je žena koja se predstavila kao radnica.

Grobari brane gazdu

ON JE DOBAR ČOVEK

Grobari koji su iskopali raku za Lazarevića kažu da je Slobodan dobar čovjek i da nije kriv.- Ožalošćeni su njega htjeli da biju. On je otišao sa groblja da ne bi dobio batine. Ovo mu je sve namješteno – rekao je jedan od grobara.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: