Objavljeno: 20.02.2018 u 14:29 | Regija, Vijesti | Komentara:

Obiteljski prijatelj zlostavljao curicu (8): ‘Još samo malo…’

Bliski prijatelj postao je najgori neprijatelj – majka je odmah slučaj prijavila policiji i istraga je u tijeku, ali muškarac slobodno šeće jer je pušten iz istražnog zatvora. Obitelj je zgrožena

Foto ilustracija: Pixabay

Foto ilustracija: Pixabay

Na parkiralištu bolnice grada u Slavoniji 8-godišnja djevojčica bila je žrtva pedofila, bliskog obiteljskog prijatelja, dok je istovremeno njezina majka u bolnici obilazila bolesnog djeda. U studenom 2017. muškarac je, prema priči majke djevojčice, dirao ju, a onda rukom skinuo njezine hlače i gaćice te ju uhvatio za ruku i povukao prema sebi da ga ona dira. Odupirala se, a on ju je molio da ga još samo malo dira jer ako ne bude htjela ‘tužit će ju mami’.

U tim danima, ispričala je za RTL, često je išla posjećivati bolesnog djeda u bolnici gdje ju je vozio obiteljski prijatelj. Djevojčica je išla s njima, iako to majka nije htjela, no ostavljala ju je s muškarcem u automobilu dok obavi posjet u bolnici. Usred bijela dana na parkiralištu njezina je kći prolazila strašne trenutke. Nije niti mogla posumnjati da se nešto zbiva jer, kaže, nije se vodila time gdje je tko u autu ranije sjedio. Ipak, djevojčica je majku šokirala svojom ispovijesti nakon što se traumatično iskustvo ponovilo tri puta.

Bliski prijatelj postao je najgori neprijatelj – majka je odmah slučaj prijavila policiji i istraga je u tijeku, ali muškarac slobodno šeće jer je pušten iz istražnog zatvora. Obitelj je zgrožena što je pušten, a još više ih ljuti način na koji su to saznali – od prijatelja i poznanika koji su ga vidjeli u kafiću. Jedina utjeha djevojčici je da joj se osumnjičeni ne smije približiti na manje od 15 metara.

Malena, koja je već tri puta ispričala svoju priču, započela je proces oporavka i odlazi na psihološke tretmane, a onda je stigao nalog državnog odvjetništva za novo vještačenje djevojčice. Sada se čeka hoće li, ili neće, sud podići optužnicu.

Izvor: 24sata.hr/RTL

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: