Objavljeno: 15.01.2017 u 11:39 | Vijesti | Komentara:

NUDE POSAO IZ SNOVA: Plata 1500 eura, a na oglas se već javilo 20.000 kandidata (VIDEO)

Porodica Tilotson iz Jute planira put oko svijeta sa svoje troje djece i traži dadilju koja će im, godinu dana, pomagati oko mališana. Oglas su objavili kao video na Fejsbuku i nadali se da će im se javiti desetak ljudi. Međutim, dobili su oko 20.000 prijava za posao.

posao-iz-snova

Porodica planira da proda svoju kuću i na put da krene u julu. Krenuće iz Jute u Njujork, a onda na Island i u ostatak Evrope, između ostalog posjetiće Poljsku i Mađarsku. Mekenzi i Derek će o svemu da izvještavaju na svom blogu. Kažu i da sa sobom “nose” svoj posao. Vratiće se kući dvije nedelje za vrijeme Božića, a onda planiraju put na Havaje, pa na Novi Zeland i u Aziju. Budući da imaju troje djece, odlučili su da povedu nekoga sa sobom ko će da im pomogne, piše OddityCentral.

Želimo da pronađemo nekoga ko će našu djecu da voli kao i mi, čak i onda kada su nevaljali. Ta će osoba da bude ravnopravni član naše porodice čije ćemo mišljenje poštovati i uvažavati – kažu Mekenzi i Derek Tilotson.

Dadilja će morati i da podučava njihove sinove i da pazi na kćerkicu. Očekuje se da će im ona pomagati u kuvanju i čišćenju.

Dadilji obećavaju da će svaki dan imati vremena za sebe i dva puta nedeljno moći će sama da ide i istražuje strane zemlje. Dadilja će mjesečno dobijati između 1.200 i 1.500 dolara. To uključuje putne troškove i neke druge životne troškove.

Neki korisnici Fejsbuka su objavili komentar u kom tvrde da je to premalo za kuvanje, čišćenje i brigu o troje djece.

Ali Mekenzi i Derek kažu kako su dobili i mnogo pozitivnih komentara i gotovo 20.000 prijava za posao. Zbog toga su odlučili ranije odnosno 9. januara da zatvore oglas. Javili su im se, između ostalih i učitelji, medicinske sestre, socijalni radnici i ljekari.

Ako je još neko zainteresovan za ovaj posao, može da se prijavi na listu na njihovoj stranici. Pošto se vrate s puta Mekenzi i Derek Tilotson planiraju da kupe novu kuću i da se presele bliže rodbini.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: