Objavljeno: 24.10.2017 u 7:28 | Vijesti | Komentara:

Nije bolest sve što boli: Cura ga ostavila kad je ovo vidjela

Muškarac je spolno općio s konjem na farmi u Ufi, gradu u središnjem sjevernom europskom dijelu zemlje. Ubrzo je uhićen, a najveći šok doživjela je njegova djevojka…

muskarac-konj

Nevjera je čest razlog prekida ljubavi, a najčešće treća osoba jedina izađe nepovrijeđena iz ljubavnog trokuta. No, dok se radi o osobi, još je i dobro. Zamislite da vas partner prevari s – konjem.

Upravo to se dogodilo jednoj djevojci iz ruskog grada Ufe, koja je svog dečka uhvatila s konjem na jednoj farmi, piše Mirror.

Nastrani muškarac je nakon bolesnog čina zapalio cigaretu i zadovoljno se smješkao, no nije računao na to da farma ima nadzorne kamere. Zahvaljujući snimkama sve se otkrilo, a perverznjak je, nakon što je shvatio da ga kamere snimaju, navodno zapalio balu sijena kako bi uništio sve dokaze.

Policija ga je ubrzo uhitila zbog seksualnog uznemiravanja životinja, a od djevojke je, naravno, dobio nogu.

- Cijeli ovaj čin je iznimno uvredljiv i ponižavajuć za gospođicu koja je bila u ljubavnoj vezi s dotičnim muškarcem, rekli su iz tamošnje policije. Na društvenim mrežama vlada javno mišljenje da perverznjaka treba kastrirati

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: