Objavljeno: 26.02.2018 u 21:33 | Vijesti | Komentara:

NEVJEROVATNI PRIZORI: Zaledilo se Jadransko more! (FOTO)

Sibirska hladnoća, sneg i olujni vetar zaledili su i more u uvali Ivinj u Tisnom, a i gotovo cela Istra i Kvarner su na temperaturi između minus tri i pet stepeni pa je more uz obalu zaleđeno i kod Poreča, Bakra i Povila.

Ovi bajkoviti prizori, koji i nisu baš tako česta pojava na Jadranu, mogu se videti na fotografijama objavljenim na IstraMet stranici na Fejsbuku koje šalju korisnici ove društvene mreže.

Najniža temperatura jutros u Hrvatskoj izmerena je u Zaviždanu, minus 21 stepeni Celzijusa, dok je u Delnicama, u Gorskom Kotaru, napadalo do tri metra snega, tako da se iz nekih prizemnih kuća ne vidi kroz prozor, preneo je hrvatski portal Dnevnik.

Sneg i dalje otežava vožnju u Lici, Gorskom kotaru i delovima Dalmacije.

Lekari savetuju građane kako da prežive ove hladne dane, uključujući i to koju je hranu najbolje jesti.

I narednih dana će u Hrvatskoj biti veoma hladno, a naročito sredinom nedelje. Ledeni talas je zahvatio celu Evropu i ondeo je i prve žrtve.

Izvor: noizz.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: