Objavljeno: 15.07.2017 u 9:57 | Crna Hronika, Regija, Vijesti | Komentara:

Monstrum davio sina na groblju, poluživog ga bacio majci pred noge! DIJETE UMRLO OD NAPRSNUĆA LOBANJE!

Policija je, kako saznajemo, došla do saznanja da je monstrum Marko Nikolić započeo krvavi pir na Banjici, i to na lokalnom groblju, gdje se pretpostavlja da je najprije odveo sina. Sumnja se da je upravo na tom mjestu pokušao da zadavi svog sina.

ubijeni-majka-i-sin (1)

- Iz zasad još uvijek nepoznatih razloga on je dijete najprije gušio rukama na banjičkom groblju i kad je pomislio da je dijete mrtvo, krenuo je ka Centru za socijalni rad u Rakovici.

Međutim, mališan je vjerovatno bio u nesvijesti i tako poluživog bacio ga je majci pred noge. Nesrećnom mališanu tada su naprsle lobanja i karlična kost, od čega je i preminuo – objasnio je naš izvor i dodao da je, prema prvim informacijama, ubijena žena imala preko 50 uboda nožem po cijelom tijelu.

Prema njegovim riječima, Nikolić je probleme pravio i zaposlenima u Centru za socijalni rad, a neki od njih su ga i prijavljivali.

- Neke radnike je pratio, neke „postrojavao“ kada dolazi, sa takvim izgledom i ponašanjem kakvo je imao, u zavisnosti od raspoloženja, nekim ljudima s kojima je bio u kontaktu utjerivao je strah u kosti – objasnio je naš dobroobavješten sagovornik.

Podsjetimo, Marko je viđao dijete i predavao ga u prostorijama Centra za socijalni rad. Tokom jučerašnje posjete, kada je trebalo sina da vrati majci, Marko ga je donijeo onesvešćenog, a Maja je potrčala da spase sina.

ubijeni-majka-i-sin (2)

U tom trenutku je izvadio nož i izbo je više puta, a ona je pokušala da pobjegne. Međutim, poslije dva-tri koraka je izdahnula, a on je napao radnike koji su prišli da joj pomognu.

Jednoj radnici je odsjekao prst, a drugom je isjekao lice, poslije čega je uhapšen.

Sestra Branislava: Prijavljivali smo, niko nije reagovao

“Djetetu je pričao do posljednjeg dana da će zaklati njega, mamu i tetku”, otkriva Branislava stravične detalje ove tragedije za Kurir.

Ona je sa sestrom platila prošle godine vještačenje u “Lazi Lazareviću”, gdje je ustanovljeno da ima čak 6 poremećaja ličnosti.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: