Objavljeno: 26.10.2014 u 20:03 | BiH, Vijesti, Zabava | Komentara:

MOMAK IZ SARAJEVA UPOZNAO DJEVOJKU NA FACEBOOK-u: Odlučili su vikend provesti na Bjelašnici, a onda…

Upoznao ja jednu djevojku na Facebook-u i hajde ko mogli bi mi za vikend na Bjelašnicu. Upeko minus gluho bilo. Hajde ono ko fizički smo jedno drugom OK, pa dok se upoznamo moglo bi biti nešto među nama.

djevojka_stikle

Odmah na početku mi je rekla da ne puši, ponekad popije, ali i to rijetko; ne sviđa joj se kad muškarac puši i šta ti ja znam. Mislim u sebi pregurat ću nekako taj jedan dan da ne zapalim.

U Sarajevu, snijeg do koljena, na Bjelašnici haman do pasa, a ona u štiklama. To kad sam vidio, zlo mi došlo.

I tako u putu upoznamo se mi, ona je ta i ta, ja sam taj i taj. Ja nagal kao i uvijek, odmah prelazim na stvar; “Eto upoznali smo se, hoćemo li se sad ljubiti u usta?”. A ona mi na to kratko da se uozbiljim, gdje mi se žuri.

Došli na Bjelašnicu, a ja ne znam gdje ću s njom s obzirom da je na planinu obukla štikle?! Pa ti ja sa njom sjednem u jednu kafanicu ispod poznatog hotela, gdje odsijeda veliki broj turista. Naravno naručimo neke čajeve (čaj ne pijem ni kad sam bolestan) i tako ja da razvijem neku komunikaciju, da se ono ko i upoznamo, ona meni krenu s pričom kako joj je jedan bivši ovakav, jedan onakav, ma uglavnom sve gori do goreg. Prekinem ti ja nju i govorim kako sam ja fin, nisam kao drugi i bla bla bla i kao takav hajmo se sada ljubiti u usta. Djevojka se izgubila; neće ba da se ljubimo, kao još je rano za to.

I sjedili smo mi tu dobra 2 i po sata, pa kako bih ubio monotoniju krenemo mi na jedan krug ski liftom. U toku vožnje mi nastavili neku priču i nakon 40 minuta se vraćamo na polaznu tačku i ko opet ćemo negdje da sjednemo. Sjeli u onu bašticu kod ski staze a ja opet po svom; “Fino se mi ispričasmo i upoznasmo, hoćemo li se sad ljubiti u usta”? i opet dobih od govor “NE”.

Meni pukao film pa ja izvadim cigare i zapalim te naručim sebi ono kuhano vino da me malo ugrije. Smrzo se pričajući i muntajući a nikakvog efekta.

Nakon po sata ona govori hajmo kući. I sjednemo mi u auto, ali ja neću da upalim auto; “Dok se ne budemo ljubili u usta, ja neću krenuti odavde, a ti možeš i pješke ako ti se da.”

Uporna ona, uporan ja. Sjedili smo mi dobrih 20 minuta u autu i šutili, kad ona u po frke govori hajde eto ljubit ćemo se samo kreni. I tu se mi ko ljubili (u usta) i ja nju lagano vratim kući. Pri izlasku iz auta, pitam je kad ćemo se opet vidjeti, a ona odgovara: “Nadam se da se nikad u životu više ni sresti nećemo, veću budalu i kretena u životu nisam srela.”

I tako ja neslavno završim.

Nakon toga, koju god sam pitao hoćemo li se ljubiti u usta, svaki put mi je prošlo. Sigurno zato što zaobilazim cure na štiklama.

Izvor: bomba.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: