Objavljeno: 11.09.2017 u 7:36 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

LAŽU, JELENA NIJE UBIJENA NA NASIPU: Sestra pjevačice otkrila jezive detalje užasnog zločina!

Porodica Jelene Marjanović angažovala je Centar za forenzička istraživanja, koji je došao do otkrića da pjevačica nije ubijena na nasipu, ali da je zločin mogao biti počinjen dan prije nego što je njen nestanak prijavljen, rekla je sestra ubijene pjevačice Teodora Krsmanović.

jelena

Ona je istakla da porodica nije bila zadovoljna brzinom istrage državnih organa i da su ih boljeli natpisi u novinama o tome kako je Jelena Marjanović ubijena – od teorije da je ubistvo počinio kamiondžija, čovjek sa štapom ili ljubavnik.

- Posebno nas je pogodila priča o ljubavniku jer smo je najbolje poznavali, znamo da je to neistina – navele je sestra pjevačice koja je nestala 2. aprila prošle godine, a njeno tijelo je dan kasnije nađeno na nasipu u beogradskom naselju Borča.

Kako je navela, zbog toga su odlučili da angažuju Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada.

- U porodici smo prošli sve teorije i slažemo se sa time da nije ubijena na nasipu – istakla je Krsmanovićeva.

Ona je dodala da je Jelena bila u kontaktu sa porodicom i da se svakodnevno čula sa majkom Zoricom, posebno imajući u vidu da je bila teško bolesna. Sestra ubijene pjevačice je govoreći o posljednjem telefonskom razgovoru Jelene i njene majke, navela da Zorica na kraju nije bila sigurna da je to bio Jecin glas.

- Mislim da je poziv uslijedio nakon što je majka zvala Jelenu – dodala je Krsmanovićeva, koja je za sestrin nestanak saznala to veče i ne zna kada je ostala rodbina dobila tu informaciju, ali pretpostavlja u isto vrijeme kada je Jelenin muž Zoran javio Zorici.

Na pitanje u kakvim su odnosima sa porodicom Marjanović i da li su oni podržali angažovanje Centra za forenzička istraživanja, Teodora je rekla da su oni bili obaviješteni o toj odluci Krsmanovića.

- Lično sam ih pitala da oni stupe u kontakt sa Centrom, zato što je to u interesu obe porodice, prevenstveno njih jer se o njima svašta pisalo u medijima, ali oni u svoj toj gužvi nisu ni obratili neku posebnu pažnju na to, pa smo mi odlučili da im na ovaj način pomognemo – navela je Teodora.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: