Objavljeno: 28.01.2015 u 10:17 | Showtime, Vijesti | Komentara:

KRV NA GRANDU: Zeničanin razbio glavu u Zvezdama Granda, hitno prevezen u bolnicu!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje kandidat Benjamin Kermo iz Zenice (19 godina) danas se takmičio u drugom krugu ‘Zvezda Granda’. Kada je završio sa pjesmom, Benjamin je samo pao. U studiju je zavladala nevjerica odmah je pozvana hitna pomoć.

krv-zvezde-granda

Brena, Saša, Žika Jakšić, Lukas, Šaban, Snežana, Zorica, Bekuta su odmah pritrčali da pruže pomoć.

Kako SCANDAL! saznaje ljekari iz hitne pomoći su dijagnostikovali da je momak imao blaži napad epilepsije. Kermo je prebačen hitno u Urgentni centar u Beogradu gdje će biti izvršeni svi potrebni pregledi.

Nakon toga Grand produkcija je za njega i njegovu prodicu obezbijedila smještaj u hotelu. Žiri je ostao u šoku jer se sve desilo vrlo brzo, međutim pribranošću čelnika Grand produkcije ipas se sve završilo u najboljem redu.

Izvor: scandal.svet.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: