Objavljeno: 04.11.2017 u 23:16 | Vijesti | Komentara:

Krenula na trčanje a završila u BOLNICI gdje su joj se borili za ŽIVOT! Razlog će vas ŠOKIRATI!

Ljudi se često mogu naći u opasnim situacijama. Postoje mjesta ili okolnosti koje su opasnije od drugih, ali ipak strašne stvari se mogu dogoditi bilo gdje.

trcanje-psi

Neka područja imaju znakove koji upozoravaju ljude o opasnosti, ali sigurnost u nekom području također ovisi o tome ko ili šta tamo živi.

Priča o ove dvije djevojke koje su krenule na trčanje će vam pokazati kako na prvi pogled sigurno mjesto može ispasti kao nešto zastrašujuće.

Nesretni sudionici u ovoj priči su 19-godišnja Isabella George i 20-godišnja Rebeka Forgey. Njih dvije često idu na trčanje a tako je bilo i ovaj put.

Nažalost, kada su trčale kroz polje i kada su bile pri kraju sa trčanjem, iznenada su bile napadnute od strane 4 razjarena pitbulla. Psi su ih grizli i napadali čak pola sata, a čak i njihov vlasnik ih nije mogao zaustaviti.

Na svu sreću nekako su uspjele da se izvuku. Završile su u bolnici sa mnogo rana od ugriza i ogrebotina ali na svu sreću njihovo stanje je sada stabilno.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: