Objavljeno: 21.07.2017 u 12:06 | Crna Hronika, Regija, Vijesti | Komentara:

Komšije su prvo čule galamu u kući, a onda je odjeknuo pucanj

U kući u Novskoj u četvrtak kasno navečer G. J. (44) iz vatrenog oružja usmrtio je suprugu (42). Oboje su policijski službenici. Pretpostavlja se da je motiv ubojstva neriješeni obiteljski problemi.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

U obiteljskoj kući u Novskoj u četvrtak kasno navečer 44-godišnji G. J. iz vatrenog oružja usmrtio je svoju 42-godišnju suprugu D.J..

Kako se doznaje, oboje su bili policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke. Susjedi su rekli da su čuli galamu, a nakon što su čuli pucanj dojavili su policiji. Pretpostavlja se kako su neriješeni obiteljski problemi doveli do ovog stravičnog zločina.

Očevid je županijsko državno odvjetništvo obavljalo cijelu noć pa i službeni podaci o motivima ubojstva nisu bili poznati.

MUP je objavio da je muškarac tijekom svađe i naguravanja iz službenog oružja ispalio hitac u ženu te ju usmrtio.

- Alkotestiranjem je 44-godišnjaku utvrđena koncentracija alkohola od 1,11 promila te je uhićen i uz kaznenu prijavu zbog ubojstva tijekom dana će biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke – objavio je MUP.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: