Objavljeno: 18.06.2017 u 19:01 | Vijesti | Komentara:

JEZIVA SCENA NA HVARU: Šetao odjeven kao terorist s lažnim samoubilačkim pojasom i puškom

Britanski turist šokirao je jučer stanovnike i turiste u gradu Hvaru nakon što se prešetavao rivom, a zatim odjeven kao terorist sjeo u restoran.

terorist_hvar

Muškarac je na sebi imao kamuflažne hlače, na glavi maramu i sunčane naočale, oko tijela lažni bombaški prsluk, a u rukama lažnu pušku.

S prijateljima je sjeo u popularni BB Club. “Čim su ušli, promijenilo se raspoloženje u baru. Svi su bili šokirani i nervozni”, komentirala je svjedokinja Sophie Meszar.

“Najgore je što su oni Britanci. Teroristički napad u Britaniji je bio užasan. Znali su kakve će reakcije izazvati. Bilo je to jako neobzirno”, kazala je.

“Ja nisam terorist, ja sam somalijski pirat! Kasnije idemo na brod. Samo se zabavljamo”, komentirao je Britanac u kostimu koji je odbio reći svoje ime. Kasnije se u ime cijele grupe ispričao jedan od prijatelja. Tvrdi da nisu nikog željeli uvrijediti i da su se samo željeli zabaviti, piše The Sun.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: