Objavljeno: 10.07.2013 u 18:35 | Vijesti | Komentara:

Jeste li znali da jedete fetuse ljudskih bića, mažete se njima i liječite?

fetus-hrana-slika

Ako niste znali tkivo abortiranih fetusa nalazi se u čitavoj paleti prehrambenih, kozmetičkih i farmaceutskih proizvoda s kojima se susrećemo kroz život.

Kampanje za abortus razvijene su po cijelom svijetu. Pod krinkom sloboda najviše su razvijene u zapadnim zemljama gdje se kultura života sve manje poštuje dok su manje razvijene zemlje zbog svog neznanja prepuštene raznim organizacijama sa zapada koje njihovo ne znanje itekako dobro iskorištavaju.

FETUS TEHNOLOGIJA

Bez obzira na različite stavove o abortusu, iza tih se kampanja pod krinkom sloboda kriju farmaceutske, kozmetičke, ali i prehrambene industrije koje svakodnevno stanice fetusa koriste za svoje proizvode. Možemo slobodno reći kako su abortirani fetusi jedan od glavnih sastojaka mnogih proizvoda u našem životu. Mi naravno toga nismo svjesni, a nekima  nikako nije u interesu da postanemo svjesni jer bi tako mogli dovesti u pitanje nabavu fetusnog tkiva.

Naime, od strane medicinske zajednice uvijek je postojala neka vrsta uzbuđenja kad je u pitanju korištenje fetusa za cijepiva te transplantacije, a fetus tehnologija jako je uznapredovala i u području različitih živčanih i endokrinih bolesti. Sada će mnogi misliti kako je to zapravo humano te da se takvim liječenjem zapravo spašavaju životi. Koji apsurd, treba nam mrtvi život za spašavanje živog. Ajde, nekako bi mogli prijeći i preko te medicinske upotrebe no, ako niste znali fetusno tkivo se upotrebljava i u čitavoj paleti prehrambenih proizvoda. Dakle, ovo je manje humano!

MRTVI ŽIVOT SPAŠAVA NOVI?

Postoje cijele industrije hrane, pića te kozmetičkih proizvoda u kojima se koristi fetusno tkivo kao jedan od glavnih sastojaka. Dok medicinske zajednice s veseljem izjavljuju kako se širi spektar upotrebe fetusa oni drugi se pitaju koliko je to zapravo moralno te s obzirom da svi oni funkcioniraju na principu ponude i potražnje kako će realizirati svoju potražnju s obzirom na dostupnost tkiva na tržištu.

Ako se spektar upotrebe fetusa širi potrebno je i više obavljenih abortusa. Kad imamo tu spoznaju sasvim je logično zaključiti da organizacije poput UN-a te druge naizgled humane organizacija te organizacije za promicanje sloboda, prikriveno potiču žene diljem svijeta na izražavanje svojih sloboda abortusom, zapravo rade zajedno sa tim istim industrijama koje žive od abortusa. Trenutno je obznanjeno kako ponuda zadovoljava potražnju što je zapravo jako tužno jer oni koji to rade zapravo zarađuju preko kampanje koja promiče smrt nevinih bića i jako uspijevaju u tome jer mi smo ti koji jedemo, pijemo, mažemo se i liječimo fetusima!

PROFIT POD MASKOM HUMANOSTI

Još uvijek se postavlja pitanje što će se dogoditi kad potražnja nadmaši ponudu? Kada želja za profitom skrivena pod maskom humanosti već spomenutih organizacija nadjača onu silnu birokraciju i zakone kojima se navodno štiti život. S obzirom na to da su svi oni povezani, od medicinske struke, preko prehrambene, do kozmetičke, neuka žena u budućnosti može očekivati izravan napad na njenu utrobu i život koji nosi.

Ne ovo nije pretjerano, ovo se već sada događa samo zakulisano kao i mnoge druge stvari koje djeluju pod parolom sloboda. Njihova humana intervencija na čovječanstvo zapravo je sredstvo kojim veliki profiteri od običnih ljudi rade donatore za svoja nemoralna i zlom obavijena dijela.

Ovo su samo neki od brendova koje morate izbjegavati ukoliko ne želite jesti fetuse ljudskih bića a dostupni su na našem tržištu: sva pića koja se proizvode pod brendom Pepsi, svi prizvodi brenda Nestle uključujući i brend Maggi (juhe), svi Craft Cadbury proizvodi (žvakaće gume i bomboni) te proizvodi Neocutis tvrtke koja za svoje kreme koristi fetuse stare isključivo 14 tjedana. Na popisu su i mnoga cjepiva te mnogi lijekovi.

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: