Objavljeno: 10.03.2017 u 8:46 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

JADNA DJEVOJKA: Drogirao je, tukao, silovao, pa natjerao da oralno zadovolji psa!

Džastin Mustafa (27) izašao je iz zatvora kada mu je Gabi saopštila srećnu vijest. Bila je trudna s njim, ali on to nije dobro prihvatio. Optužio je djevojku da ga je varala i krenuo u brutalnu osvetu. Gabi i Džastin su zajedno išli u srednju školu, a poslije toga su im se putevi nakratko razišli. Ponovo su stupili u kontakt 2010, a godinu dana ksnije počeli su da se viđaju.

djevojka

Džastin je u to vrijeme bio optužen da je bivšu djevojku snimao golu bez njene dozvole, a Gabi je povjerovala da nije kriv. Ipak odležao je godinu dana i nedugo pošto je izašao Gabi je zatrudnila, piše 24sata.

Nakon što su se više puta posvađali, Gabi ga je odlučila da ga napusti. Ali Džastin se trudio da ispravi stvari pa mu je djevojka pružila drugu šansu. Uskoro je saznala da ipak nije trudna, a to je bio uvod u novu promjenu njegovog ponašanja.

momak

- Nakon što smo se dan ranije posvađali na parkingu, došao je po mene kod prijateljice rekavši da samo želi da razgovaramo. Pristala sam ali umjesto razgovora, odvezao me je na skrovito mjesto i rekao da mu pružim ruku i stisnem šaku. Znala sam šta pokušava, pa sam pokušala da pobjegnem, ispričala se Gabi.

Nažalost, manijak je uspio da je savlada i da joj na silu ubrizga heroin, a za ono što je uslijedilo sposobni su samo najveći poremećeni umovi.

Nedjelju dana ju je drogirao. Svaki dan po 2-3 puta i pritom je na razne načine ponižavao. Jednog dana odvezao je Gabi u šumu i tamo je pretukao, pa silovao. Drugi dan joj je, usred noći, drogiranoj doveo pitbulla i natjerao je da ga oralno zadovolji, dok je on to sve snimao. Nakon toga ju je ponovo silovao.

Nakon više dana mučenja, Gabi je uspjela da pobjegne i prijavi ga policiji. Osuđen je na šest godina zatvora, ali Gabi, koja sada vodi tribine o najtežih nedjelju dana u životu, smatra da je to premalo za ono što joj je učinio.

- Toliko sam puta poželjela da ga ostavim, ali nisam u nadi da će stvari krenuti nabolje, priča danas…

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: