Objavljeno: 29.05.2013 u 16:33 | Featured, Svijet, Vijesti | Komentara:

Idiotizam koji nema granica: Otac bebu stavio u zamrzivač

djevojcicu-stavio-u-zamrzivac Na sudu se izjasnio da nije kriv.

Šestomjesečnu djevojčicu 25-godišnji je otac stavio u zamrzivač kako bi zaustavio djetetov plač. Dijete je u zamrzivaču provelo oko sat vremena, piše Večernji list.

Tyleru Jamesu Deutschu koji se na sudu izjasnio da nije kriv za zlostavljanje djeteta i porodično nasilje sud je odredio jamčevinu od milion dolara.

25-godišnjak je, iako je prvotno šerifu iznio nekoliko verzija priče, na kraju priznao da je bio umoran te da je stavio dijete u zamrzivač jer je neprestano plakalo. Probudio se netom prije nego se 22-godišnja djetetova majka vratila kući i našla ga kako vadi dijete iz zamrzivača.

Dijete je, prema izvješću optužbe, kad je majka odlazila od kuće bilo odjeveno, no u trenutku kad ga je otac izvlačio iz zamrzivača bilo je samo u pelenama.

Otac je optužen i da nije dao majci da zove pomoć, zbog čega je morala od susjeda pozvati hitnu.

Doktori vjeruju da će šestomjesečna djevojčica preživjeti, no nisu sigurni kakve će biti posljedice na njezino zdravlje zbog smrzavanja. Djevojčici su slomljene ruka i noga i ozlijeđena joj je glava.

Izvor: source.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: