Objavljeno: 27.05.2013 u 18:12 | BiH, Vijesti | Komentara:

Hit izjava tuzlanskog maturanta: Opisao školovanje u samo tri riječi? (VIDEO)

Kratko, jasno i iskreno…

srednjoskolac-car

Maturske večeri su tradicionalno su najljepša dešavanja u našem gradu koja obilježe mjesec maj svake godine.

I maturanti Gimnazije “Ismet Mujezinović” po uzoru na svoje druge srednjoškolske kolege dočekali su matursku proslavu. Sretni i nasmijani u svojim naljepšim izdanjima okupljali su se ispred Hotela Tuzla, gdje se tradicionalno u kristalnoj dvoravni mladi maturanti provode do ranih jutarnjih sati.

Mladi novinari RTV7 televizije, snimajući materijal za svoju emisiju “Gospodari budućnosti” intervjuisali su mlade maturante i pitali ih da im ukratko prenesu prve asocijacije na provedene dane u srednjoj školi.

“Učenje”, “Prve ljubavi”, “bježanje sa časova” “opravdani i neopravdani časovi” uglavnom su bili odgovori kod velikog broja maturanata. Sve do odgovora jednog maturanta koji je na simpatičan način stereotipan odgovor poput svojih prethodnika, zamjenio orginalnim. Provedeno vrijeme u srednjoj školi opisuje u samo tri riječi:

 

Izvor: tuzlanski.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: