Objavljeno: 10.12.2016 u 10:15 | Regija, Vijesti | Komentara:

FANTOMSKI SILOVATELJI: ‘Curama u tramvaju nude posjetnice natopljene drogom, a onda ih prate’

Društvenim mrežama kruže priče djevojaka iz Zagreba i Osijeka koje su navodno bile u doticaju sa zagonetnim mladićima koji su im nudili posjetnice natopljene drogom za silovanje.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Jedna je Zagrepčanka, kako prenosi Dnevnik.hr, na Facebooku opisala situaciju iz tramvaja u kojoj je zagonentni mladić djevojkama podvaljivao drogu za silovanje.

‘Frajer to dijeli, pa te prati i čeka da te iskoristi’

”Na potezu od Kvatrića do Trga je bio dečko u tramvaju, svjetlije kose, visok, oko 25 godina, uredan, zgodan. Moguće da ih ima više u društvu. Nudi samim curama posjetnice na pola natopljene drogom za silovanje i onda ih prati. A policija kao ne može ništa dok se nešto ne dogodi”, napisala je na Facebooku.

Objavu sličnog sadržaja napisala je i jedna Osječanka.

”Cure, prije nekih pola sata na Vijencu (dio Osijeka, nap.a.) mi je prišao neki čovjek (35-40 godina) i pokušao uvaliti neke posjetnice kao dar za Božić. Inzistirao je da uzmem, ali nisam htjela. Ispričala sam to frendici iz Zagreba i rekla mi je da je poznato u Zagrebu da već neko vrijeme tako siluju cure. Uglavnom, te posjetnice su natopljene nečim od čega ti se spava, a taj frajer koji to dijeli te prati i čeka kad te može iskoristiti. Tako da pazite, nemojte uzimati ništa i upozorite ostale frendice”, napisala je Osječanka.

Policija ne zna ništa o ‘momcima s posjetnicama’

Dnevnik.hr piše kako u službi za odnose s javnošću Policijske uprave zagrebačke kažu da nijedna od policijskih postaja s njihova područja nikada nije zaprimila prijave vezane uz ovakve slučajeve.

U osječkoj policiji kažu, pak, da su u srijedu navečer primili anonimnu prijavu putem mobilne aplikacije istoga sadržaja kao u gore citiranoj poruci te da je to jedina prijava vezana uz ”muškarca s posjetnicama”.

Odmah po primitku prijave, osječka je policija uputila ophodnju na mjesto navedeno u poruci, ali ondje nisu nikoga zatekli.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: