Objavljeno: 24.08.2016 u 18:40 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

EVO ZAŠTO JE STRADAO MALIŠAN IZ ZVORNIKA: Ujna ubila dijete da bi pričala telefonom!

Fata Durak je navodno razgovarala telefonom i nervirao ju je plač 20 mjesečnog Lazara. Kada ga je udarila, pao je i udario glavom o beton.

zvornik

Smrt Lazara Rebića, starog 20 mjeseci, za koje su osumnjičeni ujak i njegova nevjenčana supruga potresa Zvornik.

Kako je dječak preminuo biće poznato tek nakon eshumacije tijela koja bi trebalo da bude obavljena danas.

Mediji, nezvanično prenose da je Lazar Rebić ubijen u noći izemđu 16. i 17. avgusta.

Njegova ujna Fata Durak je navodno razgovarala telefonom i nervirao ju je plač 20 mjesečnog Lazara. Kada ga je udarila, pao je i udario glavom o beton, prenosi televizija RS

Durakova je, kako navode mediji, sakrala tijelo i iste noći pobjegla iz kuće.

Klupko je počelo da se odmotava sutradan kada je Fata pronađena u Živinicama, a ona i njen nevjenčani suprug Mijat Stankić su u policji odgovornost za smrt djeteta prebacivali su jedno na drugo.

Kako navode baka i deka ubijenog dječaka, oboje su imali problema sa alkoholom, a za sada nije poznato zbog čega je njima dodijeljano starateljstvo nad djecom.

Lazareva baka, Milena Stankić kaže da je Fata tukla dijete, u šta je sumnjao i njegov otac Slađan Rebić, koji kaže nije imao uslove da se stara o djeci, ali je primjećivao da Lazar ima modrice i ogrebotine.

Policijski službenici Stanice javne bezbijednosti Zvornik, uhapsili su Mijata Stankića i njegovu nevjenčanu suprugu Fatimu Durak (34) iz Zvornika, zbog sumnje da su ubili dječaka.

Izvor: Alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: