Objavljeno: 26.02.2017 u 17:07 | Vijesti | Komentara:

DRAMA U MONTE KARLU, NOLETOVI RODITELJI HITNO OTPUTOVALI KOD NJEGA: Đokovićev sin doživio nezgodu, ruka u gipsu!

Sin Novaka Đokovića, dvoipogodišnji Stefan Đoković, povrijedio je ruku kada je nedavno pao sa bicikla. Izvor blizak porodici slavnog tenisera rekao je da je Novakov sin doživio nezgodu na stazi u blizini njegove kuće u Monte Karlu i da mu je nakon toga ruka stavljena u gips.

nole-roditelji

“Stefan je vozio mali, dječiji bicikl na stazi u blizini njihove kuće. Iako je Novakova supruga, Jelena, sve vrijeme motrila na njega, on je pao sa bicikla. Plakao je mnogo, pa ga je Jelena odmah odvela kod ljekara. Pregledom je ustanovljeno da nema prelom, ali je Stefanu ipak stavljen gips iz preventivnih razloga. Već sljedeće nedjelje će mu skinuti gips”, kaže izvor blizak porodici Đoković.

On kaže da se Nole šali sa Stefanom kako je to njegova prva sportska povreda.

Kada su čuli šta se dogodilo teniserovi roditelji Dijana i Srđan su prvim letom otišli da obiđu unuka.

“Jelena im je javila šta se desilo, a oni su rekli “stižemo” i krenuli za Monako kako bi bili uz Stefana”, kaže sagovornik.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: