Objavljeno: 23.03.2017 u 11:50 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Doručkovala kuhano jaje kada je osjetila nešto tvrdo pod zubima. Nije mogla vjerovati što je pronašla

Sally Thompson iz Cumbre u Ujedinjenom Kraljevstvu iznenadila se dok je jela kuhano jaje kada je osjetila nešto tvrdo pod zubima. Dok je doručkovala tvrdo kuhana jaja osjetila je nešto čudno u svojim ustima.

sally-thompson

Uzela sam jedno jaje, ogulila ga i zagrizla kada sam osjetila nešto poput kosti. Ispljunula sam na tanjur i nisam mogla shvatiti odakle se to pojavilo, mislila sam prvo da je od mene – priča ova 39-godišnjakinja.

No, ono što je Sally vidjela bio je maleni dijamant.

Nije mi bilo jasno odakle se stvorio, no jedino mjesto gdje se mogao nalaziti je jaje – dodaje ona.

Jaja je kupila u lokalnom supermarketu, a sjajni kamenčić odmah je odnijela na procjenu. No, na njezinu žalost, nije se radilo o pravom dijamantu već cirkonu.

Kako bi saznala zbog čega se kamenčić stvorio u jajetu pitala je na stranici za vjenčanja na Facebooku.

Collette Francis, koja je radila na farmi s kokošima, kazala joj je kako je cirkon u jajetu vjerojatno završio preko kokoši koja ga je snijela.

Ljuska jajeta stvara se tek na kraju, moguće da ga je jaje ‘pokupilo’ kroz probavu prije nego što je izašlo van – napisala joj je ona.

S druge strane, proizvođač jaja iz North Yorkshirea tvrdi kako on godinama uzgaja kokoši nesilice no nikada nije takvo što vidio.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: