Objavljeno: 04.11.2017 u 13:04 | Regija, Vijesti | Komentara:

Djevojka (28) u Srbiji oralno zadovoljavala penzionere na dan isplate penzija, pa ih pljačkala

Jedna od vjerojatno najbizarnijih priča u dugo vremena stiže iz Srbije gdje je, kako pišu tamošnji mediji, 26-godišnja A.Š. iz Bora oralno zadovoljavala penzinere na dan kad im je dolazila mirovina i zatim ih pljačkala.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Deseci penzionera, uglavnom iz sela u okolici Bora, pored toga što su na dan kada bi podizali mirovinu ostajali bez novca, vrlo često bi završavali i s prijelomima nosa, ruke ili vilice. Rekonstrukcijom događaja bi uglavnom bilo utvrđeno da su za te povrede sami krivi, iako im je u tome “pomagala” 26-godišnjakinja.

Ona bi 10. i 25. u mjesecu stajala ispred pošte i tu vrebala žrtvu, koju je birala prema odijelu i godinama. A.Š. bi, nakon što bi umirovljenik podigao novac, prilazila i nudila usluge oralnog zadovoljavanja. Čovjeka koji bi pristao vodila je u park.

“Umirovljeniku bi spuštala hlače i donji veš, do ispod članka, nakon čega bi ga počela oralno zadovoljavati. Dok je to radila, drugom rukom bi mu iz džepa izvadila novčanik”, objasnio je upućeni izvor za srpski Blic.

Čim bi uspjela doći do novca, djevojka je bježala.

“Nekoliko penzionera je, kada bi vidjelo da ona bježi i da su pokradeni, pokušalo potrčati za njom. Međutim, nekoliko puta se dogodilo da su se sapleli o hlače i padali, pa se događalo da završe u bolnici sa slomljenim nosom ili vilicom. Bilo je i slučajeva da je nekoliko umirovljenika prošlo sa slomljenom rukom”, objašnjava izvor.

Da stvar bude još bizarnija, A.Š. već ima svoj kućni uradak, koji je snimio jedan od njenih bivših dečki, a nedavno je uhićena i tijekom krađe bakra u Boru. Kada je došla u policiju, jedan od policajaca joj je pustio njezin “uradak” i pitao ju je li to ona na snimci.

Ona je potvrdila i pozvala ga u susjednu prostoriju, uz uvjet da je pusti. Policajac je njezinu ponudu odbio, a protiv nje se sad vodi nekoliko postupaka zbog krađe.

Policija pretpostavlja da je umirovljenika koje je pokrala i više, ali da se zbog srama nisu javili.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: