Objavljeno: 29.04.2018 u 16:31 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Četiri slatke djevojke su pravile selfi na mostu, u sljedećem trenutku on se srušio!

Četiri drugarice odlučile su da odu na stari željeznički most i da naprave selfi. Sljedećeg trenutka desila se prava katastrofa – most je propao i one su pale sa visine od 30 metara.

nesreca-selfi-620x350

Djevojke iz Brazila starosti 15, 22 i 26 godina pretrpjele su višestruke prijelome na nogama, a jednoj je slomljeno i stopalo.

Kako se navodi u izvještajima, jedna strana željezničkog mosta se strušila dok su djevojke pokušavale da se fotografišu. Lokalni mediji objavili su njihovu fotografiju koja je nastala neposredno prije katastrofe.

Na njoj se vide tri djevojke koje poziraju na vrhu neupotrebljivog željezničkog mosta i četvrta koja drži kameru i bilježi taj trenutak.

- Most se koristi kao pruga, mlade djevojke su propale, ali na svu sreću preživjele su zahvaljujući službi za hitne slučajeve – istakao je lokalni policajac Marselo Freitas.

Prema lokalnoj samoupravi, most je u nadležnosti savezne vlade u smislu njegovog održavanja i sigurnosti. Kontaktirali su Ministarstvo saobraćaja i čekaju odgovor od njih.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: