Objavljeno: 06.03.2017 u 11:37 | Vijesti | Komentara:

BOLESNA PJEVAČICA DONNA ARES OBJAVILA NOVU FOTOGRAFIJU i javnost obavijestila

Pjevačica Azra Kolaković, alias Dona Ares, treći put vodi bitku sa kancerom. Pjevačica koja je dvaput pobijedila rak ne predaje se ni ovaj put, te vjeruje da će i ovaj put izaći kao pobjednik.

Dona je putem društvenih mreža poručila pratiocima da nije odustala, iako joj je početkom konstatacije trećeg karcinoma imala loše dane.

dona-poruka

- Prva sedmica podnošljiva, druga loša, treća najbolja. Ipak, uspjela sam potpuno oživjeti, mučnine i povraćanje su glavne smetnje, umor, loša krvna slika i imunitet zbog čega izbjegavam velike grupe ljudi, 3 kilograma sam izgubila, pa vratila, sad samo jedem i spremam sam za drugu hemioterapiju za par dana – napisala je Dona.

Brojni pratioci su joj pružili podršku.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: