Objavljeno: 08.02.2017 u 11:12 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

BLUD I RAZVRAT! Sveštenik pravio orgije, TJERAO ŽENE NA SE*S SA KONJIMA! (FOTO)

Italijanski klerik Andrea Kontin (48) iz Padove imao najmanje 30 ljubavnica koje je tjerao čak i na se*s sa životinjama. Žrtve redovno tukao, a sve preverzije snimao.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Italijanski katolički sveštenik Andrea Kontin (48) iz crkve San Lazaro u Padovi godinama je pravio orgije sa najmanje 30 ljubavnica, koje je tjerao čak i na se*s sa konjima. Skandal je otkriven krajem decembra nakon što je nekoliko žena prijavilo razvratnog popa papi Franji, koji ga je suspendovao i pokrenuo istragu.

List “Korijere del Veneto” juče je objavio detalje perverznih orgija. Jedna od Kontinovih žrtava, čije ime nije objavljeno, ispričala je da je sveštenik svuda sa sobom nosio kofer u kojem je imao brojna se*sualna pomagala.

- Kontin je nosio torbu punu vibratora, lisica i sado-mazo opreme jer je skoro svakodnevno morao da ima se*s po više puta. U svoj parohijski dom pozivao je po nekoliko žena odjednom, koje je terao da izvode striptiz pred njim. Sve perverzije bi snimao, a svuda po kući čuvao je porno-snimke – ispričala je jedna od žrtava.

Ona je dodala da je Kontin nekoliko žena tjerao da pred njim imaju se*s sa konjima i drugim životinjama.

- U tome je posebno uživao. Nakon što bi primorao ženu na se*s sa konjem, onako izmučenu doveo bi je u svoj stan. Tamo bi je satima šibao i tukao – kazala je žena.

Druga žrtva navela je da je Kontin nekad imao istovremeno se*s sa 30 ljubavnica, koje je vodio i u svingerske rizorte i ljetnjikovce u Francuskoj.

- Imao je veliku moć nad nama. Prijetio je da će sve ispričati po parohiji i da će nas optužiti za blud ako mu se ne potčinimo. Žene je uglavnom vrebao u crkvi, koristeći svoj autoritet da nam se nametne. Međutim, nekoliko žrtava je našao i preko interneta – navela je jedna od žrtava.

Andrea Kontin sa dvije žrtve

Andrea Kontin sa dvije žrtve

Prema njenim riječima, žene su istražnoj komisiji Vatikana, formiranoj zbog ovog skandala, otkrile i da je Kontin imao pomagača. U pitanju je sveštenik Roberto Kavacana, koji je uglavnom imao zadatak da snima se*s-žurke.

Prema navodima nadležnih, Kontin će vjerovatno biti izbačen iz crkve.

- Šokiran sam zbog cijele situacije. Osjećam se kao otac osramoćenog sina koji je potonuo u grijeh. Kontin će nakon istrage biti raščinjen jer njegova dela ne priliče svešteniku i hrišćaninu. Kavacana će vjerovatno zadržati svoj položaj jer je samo posredno učestvovao u skupovima – rekao je biskup iz Padove Klaudio Ćipola.

Izvor: informer.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: